Moneybookers

Mi-am facut de curand un cont la Moneybookers ca sa pot primi bani din strainatate, la recomandarea unui prieten din UK. Dupa marea teapa de la PayPal, pentru care esti bun doar sa platesti nu sa si primesti, chiar cautam asa ceva ca sa nu folosesc transferul bancar sau WU din cauza tarifelor prea mari.

Ce-mi place cel mai mult la Moneybookers e ca taxele sunt foarte mici - ca sa primesti bani de la cineva nu te costa nimic, iar ca sa-i retragi din cont te costa doar 1.80 Euro. Iar daca vrei sa trimiti nu te costa nimic - nici sa incarci contul de pe Moneybookers, nici sa trimiti catre cineva. Plus ca transferul se face instantaneu!

Site-ul Moneybookers are si varianta in romana si functioneaza si cu RON. Eu unul mi-am facut un cont in Euro si pe acela l-am adaugat la zona de conturi, dar poti sa-ti adaugi oricate.

Initial, ai o limita de 1000 de euro pe oricare 90 de zile - suma asta insemnand cat poti sa trimiti si sa retragi in acele 90 de zile - insa e foarte usor sa maresti aceasta limita.

Vă puteţi mări limitele tranzacţiei prin următoarele opţiuni:

Opţiune 1: Verificarea identităţii după încărcarea cu cardul de credit/debit!
* Durata: instantaneu
* Creşterea limitei la ieşiri din cont pentru ultimile 90 zile: 1500 EUR
* Faceţi o depunere instantanee cu cardul cu o sumă cuprinsă între EUR 1.01 şi EUR 2.99 pentru a vă creşte instantaneu limita dvs. Din motive de securitate nu vom adăuga această sumă la soldul contului dvs. până când nu veţi verifica contul de card prin urmărirea pe extrasul de cont a sumei exacte reţinute de Moneybookers şi prin introducerea ei în câmpul ‘verificaţi cardul’ din profil.

ŞI/SAU

Opţiune 2: Verificarea identităţii prin verificarea contului dvs. bancar!
* Durata: 2-3 zile
* Creşterea limitei la ieşiri din cont pentru ultimile 90 zile: 2500 EUR
* Încărcaţi banii dintr-un cont bancar deschis pe numele dvs. în contul Moneybookers şi vom încărca această sumă în soldul dvs. şi vom mări limitele tranzacţiei. Puteţi transfera orice sumă la alegere (Minim Recomandat: 5 EUR).

ŞI/SAU

Opţiune 3: Verificarea identităţii după verificarea adresei!
* Durata: 2-5 zile
* Limita tranzacţiilor de retragere/într-o periodă de 90 de zile se măreşte cu: 2500 EUR
* O scrisoare de verificare va fi trimisă la adresa înregistrată în contul dvs. Această scrisoare va conţine un cod de verificare pe care va trebui să-l introduceţi înapoi pe site-ul nostru. Notă: Numărul dvs. de utilizator (ID) NU este codul dvs. de verificare.

Eu unul am folosit ultima varianta si astept acum scrisoarea acasa :wink: , nu stiu insa ce se intampla daca folosesti toate optiunile - iti mareste oare limita cu 6500 de euro ?!? Ramane de vazut…

Mai multe informatii gasiti pe site-ul Moneybookers.

Tags: , ,

Popularity: 7% [?]


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3 out of 5)
Loading ... Loading ...

Check out this video!!

Write a Comment

Take a moment to comment and tell me what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

*
To prove that you're not a bot, enter this code
Anti-Spam Image

Type your comment here.

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Reader Comments

[…] povesteam saptamana trecuta in articolul despre Moneybookers cum ca exista o limita initiala a tranzactiilor de 1000 de euro pe 90 de zile si ce se poate face […]

Mopneybookers is tari.Nu am avut niciodata probleme cu ei si sper sa nici nu am :d

Recomand tutror sa-l foloseasca cu incredere

Mai multe informatii despre crearea unui cont Moneybookers gasiti aici http://www.primiipasi.com/articole/finante-banci/pentru-a-crea-un-cont-moneybookers/